Ford Focus: injectiepomp

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 18 tddi

Op de heenweg vakantie, is mijn auto stilgevallen. het bleek de injectiepomp te zijn. auto is door de ANWB teruggebracht naar Nederland. In nederland is er een andere gereviseerde pomp ingezet . na 2 weken gereden te hebben met de nieuwe pomp, sloeg mijn auto geregeld af en kon ik weer opnieuw starten en kon weer verder. helaas op een gegeven moment viel ik weer stil en kon ik ook niet meer starten. De garage weet ook niet meer wat er aan de hand is, er is weer een andere pomp in de auto gezet (garantie) maar ik heb niet meer zo'n vertrouwen in de auto.

joske

Geplaatst door joske (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Postie (0) PRO, 17 jaar geleden

Het hoeft de pomp niet te zijn hoor, er zijn vaker in het verleden pompen vervangen terwijl de oorzaak in de stekkerverbinding op de pomp zit.
Auto uitlezen mbv goede diagnose apparatuur, dan kom je een heel eind.
Mijn tip, probeer eerst een andere stekker en dan verder zien.
Stekker is aardig goedkoper dan een pomp.

joske (0), 16 jaar geleden

Jullie zullen het niet geloven, maar op 17 Juli 2007 is mijn auto weer stilgevallen in frankrijk, weer problemen met de injectiepomp, de garage weet het ook niet meer en dus staat de auto nu bij bosch om een diagnose te stellen.
ik wordt schijtziek van mijn ford dus deze gaat eruit.

( de derde pomp in 1 jaar)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.