Ford Fiesta 2013: Interieurventilator

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: T3JA, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 70

Hallo,

Bij een lange autoreis, zoals deze zomer naar Frankrijk, wordt de luchtstroom uit de ventilators steeds minder. Bij normale ritten heb je hier geen last van maar na meerdere uren draaien dus wel. Op een gegeven moment komt er eigenlijk geen lucht meer uit de roosters waardoor het erg warm wordt in de auto. Het betreft het automatische Climate control systeem. Je kunt dan handmatig de ventilator harder zetten waarbij je hem duidelijk harder/op zijn hardst hoort gaan draaien maar er echter geen lucht de auto in komt. Als je de auto een tijd laat staan en hem weer start doet hij het wel weer naar behoren. De auto is al bij de Ford deal geweest maar deze kan hier niets van vinden en concludeert dat het systeem naar behoren werkt.

Iemand een idee wat dit kan zijn?

jessea1996

Geplaatst door jessea1996 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.