Ford Fiesta 2010: inbouwen JOM/Officiële module

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: STJB, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 44

Beste mede forumleden

Wij zijn zeer content met onze auto, alleen wij hebben de meest basic versie (helaas) en daarom zou ik graag een "op afstandbediening systeem" willen inbouwen. Allereest had ik bij de ford garage geinformeerd of er een officieel ford module te krijgen is en of ze deze konden inbouwen. Maar begreep dat dat onmogelijk was. (Mocht dit wel zo zijn, dan zou k dat ook graag willen weten)

Daarom wil ik nu een universeel setje inbouwen. Heb heel youtube en google al doorgeplozen op uitleg hoe en wat maar wil zeker zijn van mn zaak als ik het interieur van de bestuurdersstoel demonteer vandaar mijn vraag.

Veelal uitleg bij vw, en andere merken en had volgens mij hier ook een topic gevonden over het inbouwen van deze set op een ouder type fiesta.

Hopelijk heeft er iemand ervaring met het inbouwen hiervan of weet iemand welke kleuren draden waarvoor dienen bij de motor van de centrale deurvergendelmodule.

Ik zou jullie zeer erkentelijk zijn, (en mijn vrouw des te meer) 

Het betrefd:

https://www.cargoods.nl/zoeken/ford-tuni...

RedFiesta88

Geplaatst door RedFiesta88 , lid sinds 6 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.