Ford Ka 2008: Kachel geeft alleen maar warmte

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: BAA, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 44

Hallo lieden. Kachelkraan vervangen, omdat een aansluiting was afgebroken. Kachel geeft nu in alle standen warmte!Warm of koud op het dashbord maakt niet uit. Wat is er aan de hand ? Alvast bedankt voor de eventuele reactie .

Coen # 25

Geplaatst door Coen # 25 (55) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Monteur Senior (940), 2 weken geleden

een nieuwe of een gebruikte geplaatst?

    Hallo monteur senior.Omdat er een aansluiting afgebroken was, had ik een nieuwe kraan gemonteerd. Verder nergens op gelet ,koelvloeistof aangevuld en .... de kachel bleef koud, ook na een langere proefrit. Bij nader onderzoek bleek, dat de elektrische klep dichttrok en dan dicht bleef hangen! Electrisch bleef gewoon werken; kachelbediening in de auto warm of koud maakt niets uit.Van twee kachelkranen nu een werkende gemaakt en nu blijft de kachel konstant heet ! Wat ik nog niet heb geprobeerd, bedenk ik nu, de stekker op de kachelkraan afkoppelen en kijken wat er dan gebeurt ! Maar de bediening warm / koud maakt niets uit, contact aan: relais ( electomagneet) krijgt spanning.Contact af, spanning ook weg ! ?????? Groeten, Coen - Coen # 25 (55), 2 weken geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php