Ford Transit: kleur draden computer scorpio 2.9 I GLX AUTM U9 uit scorpio 1993

Bouwjaar: 1973, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.9 I GLX AUTM U9 uit scorpio 1993

Goedendag,

Wij hebben als vriendengroep twee maanden geleden een Transit (camper) 130 gekocht uit '73. Er is een aantal jaar geleden een blok uit een Scorpio ingekomen. het gaat om een 2.9 Injectie GLX automaat U9 uit 1993. Het blok hangt er netjes in en dingen als de brandstofpomp zijn ook al omgezet. We zijn nu druk bezig met het plaatsen van de kabelboom.

Deze kabelboom is halverwege doorgeknipt door de verkoper omdat we het niet nodig zouden hebben.

We hebben inmiddels al veel aangesloten en met jullie hulp de benzinepomp werkende gekregen. De startmotor al kunnen testen.

Dan zijn we nu bezig met de computer aan het aansluiten en net daar is de boom doorgeknipt.

We zoeken nu nog de draden waarop we de verschillende sensoren moeten aansluiten en waarop we het contact slot moeten aansluiten. Ervanuitgaande dat de computer een signaal krijgt vanaf het contactslot.

Is er ergens een schema met draadkleuren van de computer? Dan weten we waar we alles op moeten gaan aansluiten. We hebben al wel een boek uit de bibliotheek maar daar staan geen kleuren in (helaas).

Alvast bedankt!

fordcamper

Geplaatst door fordcamper (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

fordcamper (0), 14 jaar geleden

We hebben een mogelijk antwoord gevonden op de site: http://www.fordscorpio.co.uk/

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.