Ford Mondeo: koelprobleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Het probleem is dat de motor binnen 5 minuten heet is, kachel geeft ook gewoon warme lucht, maar de radiator wordt niet heet, zelfdenkende vin slaat ook niet aan, vloeistof in exspansievat wordt ook niet warm, slang van thermostaathuis naar radiator kan ik met gemak inknijpen, vraag me af kan het de thermostaat zijn?
Als de wagen goed warm is en ik trap het gaspedaal in spuit er water uit de uitlaat, toch loopt de motor goed en op 4 cilinders zonder te stotteren of in te houden, iemand een idee??

Ras

Geplaatst door Ras (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

michielwehkamp (0), 13 jaar geleden

Dit klinkt niet best ik denk dat inderdaad je thermostaat vast zit met als gevolg dat je koppakking lek is door een te hete motor plaats eens een nieuwe thermostaat en hou dan eens een poosje je koelvloeistofpeil in de gaten.

Ras (0), 13 jaar geleden

Tja Michiel dit klinkt inderdaad niet best, ik ga idd eerst maar eens proberen om een andere thermostaat er in te zetten en dan maar eens kijken wat er gebeurd, bedankt voor je Re en ik laat zeker even weten hoe het is gegaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.