Ford MONDEO: Locatie kachelweerstand?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: CHBB, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Hallo, ik heb net een mondeo aangeschaft maar de airco werkt niet naar behoren, na wat te hebben gegoogled ben ik er achter gekomen dat anderen pressies het zelfde probleem hadden met de airco. De oplossing die al bij 2 mensen had gewerkt was het plaatsen van een nieuwe kachelweerstand. Nu heb ik die maar waar kan ik die vinden in deze auto?

Ik weet dat de kachelweerstand in principe alleen maar iets te doen zou hebben met de blazer maar schijnt dat de airco er ook mee aangaat .

Mijn probleem is dat het airco lampje alleen brand als de ventilator op stand 1 staat (maar dan blaast hij geen lucht), op stand 2 3 en 4 blaast hij wel lucht maar gaat het airco lampje uit.
Zoals gezegd zijn er al eerder mensen met exact ditzelfde probleem geweest waarbij de nieuwe kachelweerstand het had opgelost.
Hopelijk kan ik die vrij gemakkelijk vervangen. Alvast bedankt voor uw reactie.
Groet, Chris.

News Hitter @ Twitter

Geplaatst door News Hitter @ Twitter (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1900) PRO, 7 jaar geleden

In de buurt van je kachelmotor , kijk anders eens op you tube , staat wel een filmpje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.