Ford Mondeo: LPG storing

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1800 1 16v

Hallo.

Na de cilinderkop van mijn Mondeo te hebben vervangen (gaskop gemonteerd), heb ik het volgende probleem.

De auto schakelt wel naar LPG maar schakelt direct weer terug naar benzine, op dat moment blijft het groene lampje knipperen en geeft het een akoestisch signaal.
De auto blijft dan op benzine rijden.
Hij rijdt perfect op benzine.
Het betreft een Landi LSI installatie.

Ik heb alle stekkervebindingen al nagekeken .


Wie heeft een idee wat dit euvel kan zijn?
Voordat de cilinderkop werd vervangen liep de auto wel gewoon op gas.

Monde0

Geplaatst door Monde0 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nonkelpater (0), 14 jaar geleden

Dat omschakelen naar benzine gebeurt automatisch wanneer er te weinig gasdruk is, en gaat inderdaad gepaard met een geluidssignaal. Heb je niet gewoon de gaskraan dichtgedraaid alvorens aan de herstelling te beginnen en ben je deze vergeten open te draaien? Zoniet moet je even controleren of de gasafsluiter wel goed aangesloten is. Misschien heb je de stroomtoevoer losgekoppeld? En anders zou ik het ook niet weten.

Monde0 (0), 14 jaar geleden

[quote=nonkelpater]Dat omschakelen naar benzine gebeurt automatisch wanneer er te weinig gasdruk is, en gaat inderdaad gepaard met een geluidssignaal. Heb je niet gewoon de gaskraan dichtgedraaid alvorens aan de herstelling te beginnen en ben je deze vergeten open te draaien? Zoniet moet je even controleren of de gasafsluiter wel goed aangesloten is. Misschien heb je de stroomtoevoer losgekoppeld? En anders zou ik het ook niet weten.[/quote]
De gaskraan is niet afgesloten geweest.
Als de auto loopt en wil naar lpg schakeln hoor je wel duidelijk de afsluiter op de tank klikken en teken dat ie open gaat.
Heb ook nog onder de kap gecontroleerd bij de uitgang van het gasfilter en daar stroomt wel gas uit op het moment dat ie van benzine naar gas overschakelt.

Monde0 (0), 8 jaar geleden

Probleem verholpen met andere gascomputer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.