Ford Mondeo 2016: Magneetkoppeling Aircopomp blijft meedraaien

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Hoi,

Lekker dit weertje maar sinds gisteren enkel nog hete lucht uit de blazers, geen werkende airco meer ... met de airco aan of uit, de magneetkoppeling blijft meedraaien en met de airco aan klinkt het iets minder gezond in de omtrek van de aircopomp ... aircopomp aan vervanging toe of zijn er nog alternatieven om te testen?
Er is wel een kleine voorgeschiedenis sinds vorig jaar ... toen ging de airco ook ineens niet en een paar dagen later is thuis op de oprit na aanzetten wagen de magneetkoppeling plaat losgekomen ... boutje was verdwenen en die schijf los ... via een garage een nieuwe schijf kunnen plaatsen en de airco werkte terug ... een aantal maanden geleden terwijl ik het onderhoud deed, gemerkt dat boutje weer weg was, plaat zat er nog op dus een nieuw boutje gestoken ... nu dacht ik dat boutje weer weg was maar helaas, deze keer niet zo simpel, alles zit er nog op alleen draait alles nu non stop zelfs met airco uit ...
Mvg, Jimmy

Jim_RS

Geplaatst door Jim_RS , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.