Ford Mondeo: Mondeo hapert bij lage toeren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik kan een Mondeo van 2001 kopen, 200.000 gelopen, van binnen en buiten in topstaat, motor loopt mooi en hij rijdt echt fijn. Echter hapert hij in lage toeren, als je rustig in zijn 2 rijdt en gas geeft dan stottert hij een paar keer voordat hij pakt. In 3 en 4 ook, maar minder. Bij stilstaat stationair gasgeven hapert hij ook even. Alsof het even duurt voordat hij brandstof krijgt, of alsof het even duurt voordat hij alle 4 cilinder pakt. Huidige eigenaar is een goede kennis, de dealer heeft er uitgebreid naar gekeken maar niks gevonden. Wie heeft dit eerder meegemaakt en heeft de gouden tip wellicht?

Aristoteles

Geplaatst door Aristoteles (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

bobine komt vaak voor
bougies die onder water of olie staan(even de bougiedoppen eraftrekken en controleren)
bougies al eens vervangen ?

Aristoteles (0), 9 jaar geleden

Heb er nog niet naar gekeken, maar vanaf vandaag staat hij hier. Ik zal eens kijken in de bougieschachten en als hier niets te zien is de bougies vervangen. Kunnen bobines worden doorgemeten?

Aristoteles (0), 9 jaar geleden

Ik ben niet overgegaan tot aanschaf van deze auto dus dit topic kan worden gesloten. In ieder geval bedankt voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.