Ford Mondeo: Mondeo start niet na reparatie stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo,
mijn mondeo is pas naar de autogarage gebracht en die heeft de stuurbeckrachtinging gemaakt ... allene nu start hij niet meer :S er werd mij verteld door een vriend over ene schakelaar ofzo maar ik heb geen idee of dat wel werkt.. heeft een van jullie enig idee?

Hans-de-Boer

Geplaatst door Hans-de-Boer (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heeft de motor nog wel gelopen na de reparatie?

Hans

Hans-de-Boer (0), 16 jaar geleden

nee, er brand wel een lichtje dat zegt dat de veiligheidsschakelaar is uitgeschakeld en dat ik in het boekje moet opzoeken waar die is maar ik heb geen flauw idee waar ik die vind het boekje is ook kwijt

paddo (0), 16 jaar geleden

op de voorstijl bij het voet gedeelte links zit een klein klepje in de bekleding daar achter zit de schakelaar even indrukken en auto rijdt weer.

gr paddo

Doktor (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Hans-de-Boer]nee, er brand wel een lichtje dat zegt dat de veiligheidsschakelaar is uitgeschakeld en dat ik in het boekje moet opzoeken waar die is maar ik heb geen flauw idee waar ik die vind het boekje is ook kwijt[/quote]
hoe kan die garage aan jou die auto geven als hij het niet doet??
en wat hebben ze precies gerepareerd?

suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.