Ford Mondeo: Trillende motor

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Ik heb een probleem met mijn auto. Stationair loopt ie goed, net onder de 1000. Maar hij trilt wel verschrikkelijk, je ziet de versnellings pook echt trillen. Optrekken gaat ook niet meer zo snel, maar zodra je 50km of harder rijdt, dan merk je er ook niks meer van. Heb zelfs op de snelweg 160km/h gereden,dan loopt ie vlekkeloos. Het probleem is dus echt alleen als je ergens stil staat met draaiende motor, dan heb je het gevoel dat je in een old timer zit. Kan iemand mij hiermee helpen?

bvd

GJT

Geplaatst door GJT (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

het lijkt me verstandig om de compressie temeten of die gelijk is dit is om tebeginnen denk ik het beste.

groetjes jan.

alex drost (0) PRO, 16 jaar geleden

is er niet toevallig pas de distributie riem vervangen? het kan zijn dat deze 1 tandje verkeerd staat ( heb ik ook al eens gehad ) en dan krijg je inderdaad precies de zelfde problemen

GJT (0), 16 jaar geleden

@ jan T: Ik zal binnenkort na mn vakantie de compressie eens laten meten.

@alex drost: De distributieriem is 2 jaar terug vervangen.

Jullie horen van mij, alvast bedankt iig.

robert69 (0), 16 jaar geleden

Heb Ik Ook Gehad Je Moet De Bougies Vervangen En De Kabels Nakijken Want Waarschijnlijk Werkt 1 Cilinder Niet Meer Zo Goed En Dan Gaat De Auto Trillen. Ik Heb Precies Hetzelfde Gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.