Ford Mondeo: mondeo v6 niet op de weg te houden.

Bouwjaar: 2005

mijn mondeo v6 loopt nog steeds slecht. maar sinds kort is de tractie ver te zoeken@! bij weg rijden slaan de wielen al gauw door. met regen niet in de bocht te houden. bij matig of weinig gas geven. wat kan er nu weer aan de hand zijn!aqls ie soms goed rijdt. heb ik er geen last van. al vast bedankt voor de hulp.

raymond9332

Geplaatst door raymond9332 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 19 jaar geleden

werkt d etraction controle?? is deze auto hand geschakeld of een automaat??

raymond9332 (0), 19 jaar geleden

de auto heeft traction controle!het is en handbak.de traction controle werkt goed. hij loopt gewoon slecht. hij mist vermogen en klinkt rauw!

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

krukas sensor defect.
slechte bougies
slechte kabels
slechte verdeelkap (indien op dit type motor)
Slechte dis module (bobineblok als je geen verdeelkap hebt.).
Temp. sensor defect
EGR-systeem vervuild of defect

Dit is een kleine greep mogenlijk heden.

Misschien biedt uitlezen een uitkomst.

willem

raymond9332 (0), 19 jaar geleden

de bougie kabels zijn vervangen. egr systeem is goed. ik denk ook dat de bobine de oorzaak is.is dit en duure grap!en is het zelf te doen. bedankt willem voor je snelle en duidelijke sugesties. groetjes raymond.

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dis module is een dure grap +/-350 euro (voor een opel v6 dan).

Willem

raymond9332 (0), 19 jaar geleden

dank je willem! het gevoel wat je krijgt met rijden is net of ie bij 4000 toeren aan zijn max zit. (door trekken) mist power. op snelheid lijkt het of je in en luchtwolk zit.met het gas spelen en de kachel standen wil het wel is helpen. dit kan niet de bedoeling zijn. verbruik is hoog!!! in de stad 65l tank nog geen 400km.

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

raar probleem, maar kan ook ergens een slecht (massa)contact zijn. Het lijkt of soms de motor in zijn noodloopprogramma gaat. Ben je al bij de Ford garage geweest om de foutcodes uit te laten lezen ?

raymond9332 (0), 19 jaar geleden

al en aantal keer. 2 maal zou het de egr sensor zijn!de klacht is er nog steeds. de bougie kabels zijn vernieuwd. of er bougies van ford in zitten weet ik niet.(zijn bougies zelf goed te vernieuwen) groetjes raymond!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.