Ford Ford transit tddi: motor start niet meer.

Bouwjaar: 2001

De motor van mijn Ford Transit met TDDI 100 pk bj. 2001 start niet meer. De tweede reserve sleutel is reeds geprobeerd; ik dacht hierbij aan dat de startonderbreking de reden zou zijn, maar dit was niet de oorzaak.

Het lampje service brandt sinds twee weken. Alle lampen branden op het dashboard. Ik hoor ook geen enkele tik na het draaien van de contact-sleutel.

Mijn vraag is of iemand hier al eens mee te maken heeft gehad.
Deze Ford van 1900 kg naar een Ford dealer slepen met die zware stuur zie ik niet zitten. Ik weet tevens niet of de rem ook tijdens slepen nog werkt?

Zijn er mogelijkheiden om mobiel de computer de status uit te laten lezen van deze autos via ANWB of een andere autohulp diensten?

Bij voorbaat dank,

abdel87

Geplaatst door abdel87 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het lijkt er op dat de startmotor kapot is,probeer eens aan te slepen contact aan en in de tweede versnelling de koppeling op laten komen.

Hans

abdel87 (0), 19 jaar geleden

Nieuwe accu gekocht en de motor start weer.
Abdelaziz

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Mooi zo gelukkig niets ernstig.

Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.