Ford Transit: na inbouwen parrot geen stuurbediening meer

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Hallo, mijn Transit uit 2012 heeft een 6000cd zonder bluetooth. Daarom heb ik een Parrot ingebouwd. Ik had hem nog liggen, mki 9000, en alles werkt perfect. Aangesloten met een Kram 86122 iso2car. Maar nu blijkt de stuurbediening niet meer te werken. Wat kan ik doen? Ik was net gewend aan die stuurbediening (Heb de bus een paar weken). :-(

groet,

Jos

josephusjg

Geplaatst door josephusjg (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

josephusjg (0), 8 jaar geleden

met googlen vind ik deze oplossing. Iemand ervaring mee?

"Je moet de kleine connectors uit de originele stekker halen. Dit zijn een witte en zwarte connector 8 pins female. Door er iets tegen de achterkant aan te zetten en de clip aan zijkant in te drukken komen ze los. Dan moet je de draad waar deze stekkertjes aan zitten uit de kabelboom halen, zodat je deze achterin de connector van de radio kunt aansluiten. Als je het contact uitdoet en de Parrot gaat direct uit dan zul je de rode en oranje voedingskabels moeten omwisselen. Deze draden zijn te herkennen aan de zekeringhouders. Die kun je gebruiken om de draden te wisselen. Iso2car 86123 werkt niet maar als je de handeling verricht die hiervoor is beschreven dan gaat het helemaal lukken. De stuurbediening werkt perfect."

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.