Ford 0: Nokkenas

Bouwjaar: 2006

Hallo allemaal,

Ik heb een probleempje. Ik heb vandaag mijn kleppen laten stellen bij de Ford dealer. En ze zeiden dat als het blijft tikken dan moet de nokkenas vervangen worden. Volgens hem moeten de tikken snel achter elkaar zijn en dat je het duidelijk moet horen. Heeft iemand ooit dit probleem gehad of weet iemand hier meer vanaf? Laat het aub even weten. Ik vind die motor sowieso herrie maken.
Wil een ander auto halen: Fiat punto (oud model) of een volkswagen polo (oud model)? Wat is nou beter? En gezien de kosten van onderhoud?

En wat kost zo'n reparatie (nokkenas)??

Ik hoor graag van jullie,

Groetjes

Saskia

sandra10782

Geplaatst door sandra10782 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

remy20 (0) PRO, 18 jaar geleden

is het een ford ka
of wat voorn auto
het is een best duure reparatie
als hij blijft tikken is de nokkenas versleten
moet je hele motor eruit halen

Dennis2104 (0), 17 jaar geleden

is het een ford ka???

sandra10782 (0), 17 jaar geleden

ja het is een ford ka. En volgens de dealer zou het ongeveer 1000 euro kosten. En volgens hem moet je dan tikken horen. Maar ik vind die motor sowieso herrie maken zeg.

Dennis2104 (0), 17 jaar geleden

welke dealer ben je geweest? maare ik zou die motor gewoon laten maken,als dat weer in orde is weet je dat je weer goede auto hebt,als je een andere koopt mischien ook weer problemen mee,kost dan meer geld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford 0 of stel zelf een nieuwe vraag.