Ford Focus Wagon 2002: Olie lekkage

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: FYDD, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Hallo,

Sinds een week of 2 drup er een beetje olie op de oprit, auto uit eindelijk maar eens van beneden bekeken. Uit eindelijk de boos doener gevonden. Kan mij iemand vertellen waar dit boutje voor dient? En of hier nieuwe pakkingen o.i.d voor hande zijn. En is dit makkelijk zelf te doen of moet de olie afgelaten worden ? Hopelijk kan me iemand helpen, alvast bedankt.

Gr Rick

Kockie

Geplaatst door Kockie , lid sinds 2 jaar geleden

8 Reacties

Citrogek PRO, 2 jaar geleden

Ik zie geen afbeelding oid. Neem aan dat je probeert een foto toe te voegen?

Kockie, 2 jaar geleden

Het is het boutje recht vooruit.

Kockie, 2 jaar geleden

...

Kockie, 2 jaar geleden

Hopelijk is de foto nu te zien.

Heino4267, 2 jaar geleden

Helaas, plaats anders de link hier naar de foto op imgur.com ...

Kockie, 2 jaar geleden

Hallo, het heeft zich al opgelost het is de stopbout waar de blokkeerpen in moet voor de krukas vast te zetten ( ze hebben recent me D-riem vervangen, toen is ook t lekken begonnen) is alleen nu de vraag zijn hier nieuwe pakking voor te krijgen deze is namelijk spoorloos. En is dit zelf te doen of moet ik terug naar de garage? Gr Rick.

Heino4267, 2 jaar geleden

Tereug naar de garage die je D-riem heeft vervangen en het hen laten oplossen: zij zijn de veroorzaker en hebben zich daarvoor laten betalen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.