455 bezoekers online

Ford Focus Wagon 2002: Olie lekkage

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: FYDD, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Hallo,

Sinds een week of 2 drup er een beetje olie op de oprit, auto uit eindelijk maar eens van beneden bekeken. Uit eindelijk de boos doener gevonden. Kan mij iemand vertellen waar dit boutje voor dient? En of hier nieuwe pakkingen o.i.d voor hande zijn. En is dit makkelijk zelf te doen of moet de olie afgelaten worden ? Hopelijk kan me iemand helpen, alvast bedankt.

Gr Rick

Kockie

Geplaatst door Kockie , lid sinds 5 maanden geleden

8 Reacties

Citrogek PRO, 3 weken geleden

Ik zie geen afbeelding oid. Neem aan dat je probeert een foto toe te voegen?

Kockie, 3 weken geleden

Het is het boutje recht vooruit.

Kockie, 3 weken geleden

...

Kockie, 3 weken geleden

Hopelijk is de foto nu te zien.

Heino4267, 3 weken geleden

Helaas, plaats anders de link hier naar de foto op imgur.com ...

Kockie, 3 weken geleden

Hallo, het heeft zich al opgelost het is de stopbout waar de blokkeerpen in moet voor de krukas vast te zetten ( ze hebben recent me D-riem vervangen, toen is ook t lekken begonnen) is alleen nu de vraag zijn hier nieuwe pakking voor te krijgen deze is namelijk spoorloos. En is dit zelf te doen of moet ik terug naar de garage? Gr Rick.

Heino4267, 3 weken geleden

Tereug naar de garage die je D-riem heeft vervangen en het hen laten oplossen: zij zijn de veroorzaker en hebben zich daarvoor laten betalen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.