Ford Focus C-Max 2004: Probleem CV

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 88

Hallo, Ik heb sinds kort een Ford C-max van 2004. Hiervoor heb ik een Focus van 2005 gehad. Als ik bij de Focus een keer op de afstandsbediening drukte ging alle deuren van het slot en knipperde de knipperlichten 1x af en ook met 1x drukken op de afsluitknop ging alles weer op slot en knipperde de knipperlichten 2x.

Nu bij de c-max hetvolgende:
Als ik 1x op openen klik gaar alleen de bestuurdersdeur van het slot, en moet daarna 2x snel achter elkaar op de openen knop drukken om de andere deuren te openen en dan knipperen de lichten 1x. Wil ik de deuren sluiten moet ik een paar keer op de sluitenknop drukken als ik alles gesloten wil hebben, en als dan alles op slot zit knipperen de lichten 2x. Dat vind ik zeer omslachtig. Ik zou het graag hebben zoals bij de Ford Focus van 2005.

Nu heb ik gelezen dat je alle deuren van het slot moet halen en dan tegelijkertijd op de afstandsbediening de openen en sluiten-knop ingedrukt moet houden tot de knipperlchten 2x geknipperd hebben en dan kun je alle deuren in een druk openen en sluiten. Dat werkt maar bij het openen knipperen de lichten wel een keer maar bij het sluiten helemaal niet. Dan moet ik alsnog een paar keer op de ab drukken en dan gaan de lichten wel knipperen.

Dat laatste is ook niet alles omdat je niet goed kan waarnemen of je auto ook daadwerkelijk op slot is.

Kan ik dat wel instellen zoals bij de Focus van 2005 zodat ook de lichten mee knipperen, en zo ja, hoe kan ik dat doen.

Graag hoor ik van u of dit mogelijk is.

Bvd Hendrik

Hejacom

Geplaatst door Hejacom , lid sinds 2 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.