Ford fiesta: oliekeerring

Bouwjaar: 1996

Hallo, ik wil de keerring aan de kant van de distributieketting vervangen omdat deze lekt.Zijn er speciale dingen waarop ik moet letten, of is het zo simpel als ik denk. D.w.z. V-riem wiel verwijderen oude keerring er uit trekken en daarna de nieuwe er weer in tikken Het is een 1.3I motor.
Bij voorbaat dank, John.

John5711

Geplaatst door John5711 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het is écht zo simpel als jij zegt...
Kijk wel even of de keerring niet in de poulie is ingesleten,want dan zal de nieuwe ook niet meer afdichten.

Succes

Niels

dupl-u-19852-5dd1492f81e02+goudvos (0), 19 jaar geleden

hallojohn
multiriem ,of v-snaar verwijderen en dan poelie verwijderen en dan kun je de keering zo verwijdern als je er geen distiutieriemen op hebt liggen want ik welk type auto je hebt kan ik niet zo uit komen na de info die je op de site hebt {anders moet je eerst dedistributie riemen verwijderengezet ik ga er van uit dat je een auto met ketting hebt dan hoef je allen maar de poelie verwijderenen dan met een haakje trek je de keering er zo uit maar controleer even of meet even de diepte afstand op van de oude keering want als je hem eruit trekt dan moet je de nieuwe iets dieper leggen of iets verder naar buiten toe want een keering heeft altijd een slijt plek op de as en daar moet je de nieuwe niet weer in leggen want dan doet de veer spanning van de nieuwe keering niks meer ,dat slijtage plekje voel je wel op de as, gr goudvos

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden


Deze heeft een ketting.
Dus gewoon zoals hij het zegt.


Groetjes Niels

John5711 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor de informatie, ik kan weer aan de gang!Ik twijfelde of het écht zó simpel kon zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.