Ford scorpio Ghia: onregelmatig in P en N

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.9 Ghia

Mijn scorpio loopt al jaren als een zonnetje maar sinds twee weken iets raars, In P en N loopt hij erg onregelmatig stationair. Lijkt wel alsof hij dan op 5 ipv. 6 poten loopt. maar zodra je weer naar D schakelt loopt hij weer goed. ook rijdend nergens last van.....
waar moet ik dat in gaan zoeken????
alvast bedankt Thom .[url=http://imageshack.us][img]http://img261.imageshack.us/img261/7818/...[/img][/url]

thommasters4

Geplaatst door thommasters4 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

carcrosser (0), 16 jaar geleden

ik heb EXACT een zelfde gevalletje aan de hand op dit moment in een zelfde auto van hetzelfde bouwjaar: bij mij weet ik al dat het valse lucht is, weet alelen nog niet waarlangs, maar als ik de inlaat dichthoud met pakking materiaal dan blijft hij gewoon stationair lopen ????????

erg vaag, maar als ik dan in combinatie met dat ook de andere aanzuigmogelijkheden dichthoud slaat hij nog niet af, tot ik de map sensor lostrek, maar dat is omdat dan het MMS de weg kwijt raakt.

ik ben er nog niet uit, keep you informed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.