Ford Fiesta 2015: Opschakelen van 2 naar 3

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M1JH, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 92

Hallo,
Kmstand 80.000
Auto schakelde af en toe moeilijk van twee naar neutraal om op te schakelen naar drie. Garage heeft tijdens apk kort gekeken en afstelling iets aangepast. Vervolgens paar honderd km soepel maar nu erger dan voorheen.
Als ik analyseer lijkt het vooral bij hoger toerental (boven 1500) dat de pook even blokkeert. Laat ik toeren verder zakken dan lijkt het soepel te gaan. Geen onderscheid tussen koude of warme motor.
Enig idee wat dit kan zijn? Versnellingsbak bij 80dkm zou toch nog niet mogen?

thasentinel

Geplaatst door thasentinel , lid sinds 14 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Zou toch de kabels en hun afstelling nog eens controleren op slijtage en gangbaarheid , verder oliepeil van de bak controleren.

    Top, helaas geen dingen die ik zelf kan doen, maar goed om te weten voordat garage gemakkelijk adviseert om versnellingsbak maar te vervangen :) bedankt! - thasentinel, 5 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Fiesta of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.