Ford Mondeo: piep in ventilatie systeem mondeo 2006

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2ltr

In de buurt van mijn ventilator is zo nu en dan een hele nare piep....fluittoon... te horen. Dit alleen als het buiten redelijk hard waait en als de wind vanaf de zijkant komt en boven de 120.

Heb als diverse ventilatie stukken ( pijpen ) onderuit het dashbord gehaald maar fluit blijft. Als ik over ga naar recirculatie is het een stuk minder. Zet in de ventilatie uit is het ook minder. Heb ruimte filter al bekeken maar die is ok.

Heeft iemand dit probleem ook gehad of heeft iemand een tip???

wrekenhorst

Geplaatst door wrekenhorst (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wrekenhorst (0), 13 jaar geleden

Nadat ik van alles uit mijn auto heb gesloopt....van ventilatiemotor tot aan ventilatie kokers.... en van alles heb afgekit zat ik totaal in de piepzak. Niets te vinden. Ten einde raad zat ik met alle spullen uit de auto om me heen tegen de dorpel aan geleund en keek naar de deurspijl van de bijrijders deur..... Daar zag ik onder de normale doorvoer van alle elektrische draden nog een doorvoer zitten. Het was zo'n zwarte flexibele leiding van een cm dik met NIETS er door heen. Na er aan getrokken te hebben had ik opeens een stuk van een cm of 30 in mijn handen.... en toen er even op geblazen. WAT EEN PIEP TOON ZEG!!!! De wind die dus buiten om de auto waait kwam dus naar binnen en fluitend achter de bekleding uit. Afgekit en klaar was het.

Heb dan wel geen reactie gehad maar en zijn vast mensen die hier over na gedacht hebben....dank hiervoor.


Was al wezen kijken voor een 2007 model....maar dat gaat nu even niet door!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.