Ford Focus C-Max: Remblokken

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.o

Heb van mijn cmax achterwielen nieuwe remblokken (originele ford) laten monteren. De blokken maken een rammelend geluid bij oneffenheden in de weg. Garage weet geen oplossing van dit geluid. 2 maal anderen blokken gemonteerd maar niets hielp.

hendrik186

Geplaatst door hendrik186 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

zijn er geen veerplaatje's vergeten die zitten tussen houder en blokken

hendrik186 (0), 11 jaar geleden

Er zitten aan de bovenzijde van de buitenste blokken veertjes. Op de binnenste geen veerplaatjes of iets dergelijks. Mijn garagemonteur (geen Fordgarage) zou dit toch moeten weten!!

Postie (0) PRO, 11 jaar geleden

Binnenste blokken moeten de verende plaatjes hebben. Niet de buitenste....

hendrik186 (0), 11 jaar geleden

Ik neem morgen meteen contact op met de garage om dit te vragen. Ik weet niet of dit losse veerplaatjes moeten zijn of dat deze op de blokken zijn bevestigd. Het zijn originele ford remblokken. Eigenlijk lijkt het mij logisch dat er iets van veertjes moeten zijn want de blokken liggen los in de behuizing en gaat daardoor natuurlijk rammelen.

hendrik186 (0), 11 jaar geleden

Remblokken verwisseld buiten naar binnen. Het remblok met veertje op de binnenste. Probleem opgelost. Jan en Postie hartelijk dank voor jullie hulp!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.