Ford Focus: Startproblemen rare geluid bij het starten

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8 tddci

Heren

Ik zet met het volgende probleem , ik heb deze auto pas gekocht zonder garantie maar hij maakt een rare geluid bij het starten bij een koud start slaat hij niet in een keer maar na 2 keer en soms 3 ik heb hem vandaag naar de dealer gebracht ze denken eerst aan startmotor als dat geluid blijft voorkomen dan is de vliegwiel beschadigd maar het is een dure grapje, graag jullie raad en advies en als aan het vliegwiel ligt is deze tweedehands te bestellen of moet ik een nieuwe kopen
Groetjes

driouchi

Geplaatst door driouchi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Sebastiaan112 (0) PRO, 11 jaar geleden

Het klinkt inderdaad als je startmotor. Mocht het toch je vliegwiel zijn is het wel echt aan te raden gewoon een nieuwe te kopen(of bij een revisie bedrijf) Je weet nooit de historie van een 2e hands en soms is goedkoop dan duurkoop, tenminste dat is mijn ervaring. En aangezien de montage tijd die er voor staat lijkt het me niet prettig dit 2 x te moeten doen.

Succes!!!

driouchi (0), 11 jaar geleden

Ik heb een andere startmotor vervangen de auto start nu goed alleen naar advies van de anwb heb ik een nieuw accu gekocht omdat mijn auto niet wil starten 2 dagen geleden s'morgens maar ik denk zelf dat aan de startmotor en niet aan de accu lag de anwb heeft de acuu gemeten en zeden ze dat de accu aan het vervangen toe is dus ik een nieuwe gekocht maar de oude acuu is gewoon nog goed ik heb zelf bij de winkel laten meten en testen het aparaat geeft aan dat de acuu ok is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.