Ford Fiesta: remmen ford fiesta 1991

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Ik heb een ford fiesta die op hogere snelheid met remmen naar rechts uitbreekt,heb de blokken en de schijven al bekeken maar die zien er nog goed uit.
Is dit nu een probleem van de remdrukcilinder of moet ik het ergens anders zoeken?

groetjes alex

dutchalex

Geplaatst door dutchalex (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ramonmartin (0), 17 jaar geleden

Dit zal waarschijnlijk je remklauw aan de linkerzijde zijn die vastzit/klemt waardoor je rechts meer remkracht hebt en de auto dus ook naar rechts gaat trekken bij hard remmen.

Ramon

buzzin (0), 17 jaar geleden

Ik zou even kijken of de remcilinders nog reageren en inderdaad of er nergens iets vast zit.
Loop de leidingen even na, kijk naar roest en/of lekkage.
Ook meteen even kijken of alles goed vast zit...
Oh voor de zekerheid, kijk even of er genoeg remvloeistof enzo inzit....kan zowiezo geen kwaad

vw4 (0) PRO, 17 jaar geleden

L.A. trommel loshalen en wielremcilinder controleren. waarschijnlijk lekt deze. Vervangen en trommel goed opschuren zodat er geen remvloeistof achterblijft. Draaipunten meteen ff smeren. Als je dit gedaan hebt en het was de oplossing dan meteen andere r.a. opschuren zodat je niet weer de andere kant op gaat uitbreken. Ik zou als dit type het heeft ook de remdrukbegrenzer controleren of deze niet vast zit.

suc6

dutchalex (0), 17 jaar geleden

Hallo allemaal ik heb jullie raad opgevolgt en alles los gehad,volgens mij zijn de remcilinders nog goed,er lekt niets in ieder geval,wat ik heb gedaan is de klauwen los gehaald en de remblokken afgevlakt want er zat namelijk een hele beste braam op,en het probleem is opgelost in ieder geval bedankt voor het advies! groeten alex

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.