Ford Fiesta: 2 cilinders

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.25 zetec

Ik heb hier een Fiesta die op 2 cilinders draait. Er komt duidelijk geen ontsteking op de betreffende cilinders. Bougies, kabels en disbobine in orde. Eén helft van de bobine werkt niet, maar het ligt niet aan de bobine zelf. Zwart- oranje draad aan disbobine krijgt geen of verkeerd signaal van module. Het ligt niet aan de kabel of de aansluiting aan de module. Zou dit een storing zijn in de module/computer of een verkeerd ingangssignaal aan de module ? Iemand dit probleem al gehad ?

MONDEO7968

Geplaatst door MONDEO7968 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jjbalmszonen (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb deze week ongeveer hetzelfde gehad, motor liep allen stationair en gas geven ho maar, map sensor, nokkenassensor, lmm meter, bougies, kabels, bobine en computer uitgewisseld en geen storingscodes, nou zie dan er maar uit te komen, maar haal de krukaspositiesensor er maar uit; die is beschadigd door slingering van het vliegwiel, hoofdlagers hebben ruimte, dus als je het goed wilt doen een nieuw onderblok, ik heb er een nieuwe krukaspos sensor met een kartelringetje er tussen gezet, loopt weer als nieuw, alleen afwachten wanneer het misschien weer gebeurd, succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.