Ford Transit: resetten lampje service interval

Bouwjaar: 2001

hallo, is er iemand die weet hoe je het controlelampje reset van de service intervals? Het is bij mij beginnen branden, ondanks een onderhoudsbeurt nog geen 500 km geleden.Het is een transit van 2001.

jan4893

Geplaatst door jan4893 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Johan5613 (0) PRO, 18 jaar geleden

Om deze controlelamp uit te zetten na een onderhoudsbeurt, moet het contactslot in stand II worden gezet, waarna het rem- en gaspedaal gelijktijdig 15 seconden worden ingetrapt. De controlelamp onderhoudsbeurt knippert ter bevestiging na het resetten. Laat de pedalen los en zet het contact UIT.

jan4893 (0), 18 jaar geleden

Bedankt johan,werkt perfect. heb wel even zekeringetje van stoplichten moeten vervangen. dit was doorgeslagen. warschijnlijk was dit ook de oorzaak van de 'storing'.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.