Ford Courier: ruitensproeier reservoir

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8

Goedemiddag,
wie kan me vertellen hoe het ruitensproeier reservoir er uit ziet (eventueel met een plaatje) en hoe ik het kan bereiken in het rechter spatbord. Als ik het tot in de hals vul, loopt er ongeveer een halve liter uit via de onderkant van het spatbord. Ik wil graag weten of er iets los is geschoten, dan wel of het reservoir is gescheurd. Stukgevroren kan het niet zijn, er zit altijd anti-vries vloeistof in.

polderbaan

Geplaatst door polderbaan (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Courier? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Hoi Polderbaan vaak zijn tank en hals twee delen om ze makkelijker te kunnen monteren VW en VOLVO hebben dat ook . Vaak zit ook een meet strip aan de dop. Dus niet te vol doen. Zwaluwstaart verbindingen scheurden vroeger vaak maar dat wordt nu bijna niet meer gebruikt. Succes. Vraag er anders eens naar als je voor onderhoud kom,of doe je alles zelf. groetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Courier of stel zelf een nieuwe vraag.