Ford Scorpio 2.3 auto ghia 97 station (DOCH): scorpio auto start niet meer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Auto start niet meer.
ANWB heeft brandstofpomp schakelaar uitgzet en opnieuw ingeschakeld en auto loopt weer. Erna heeft de anwb weer de schakelaar uitgeschakeld en ingeschakeld en auto start niet meer, erna overgestart en auto loopt weer.
Bij aankomst thuis start de auto niet meer. De dag erna wel weer , ga ermee rijden en loopt zoals normaal .Zet em vrvolgens uit en hij start niet meer.
En tot op de dag van vandaag wil ie niet meer starten .Ook niet met overstarten en extra boost.

iefke

Geplaatst door iefke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Edje Raketje (0), 17 jaar geleden

Krukaspositiesensor waarschijnlijk defect.

iefke (0), 17 jaar geleden

Auto is bij Bogman in Heerlen geweest afgelopen week.

Bevindingen waren volgens hun.....aangesloten op fds.....conclusie cpu krijgt geen stroom.Daarom konden ze niets uitlezen.
Ze hebben wel wat doorgemeten, maar ze zeggen er weinig of niets over .(ja de zekeringen)
Maar nu komt het mooie; ze wilden pas verder gaan met de auto als ze de zekeringskast (waar het volgens hun misschien aan zou kunnen liggen) mochten vervangen voor totaal a 780 euro (voor de auto links bij de accu), omdat deze helemaal verroest zou zijn. ......dacht: ze zijn beklopt en mocht de wagen meenemen voor 250 euro betaald te hebben voor deze informatie.

Thuis aangekomen heb ik deze eruit gehaald en raad is wat.........geen spatje roest in de zekeringskast en dit in alle lagen ?

De auto start nog steeds niet tot mijn grote ergenis. Hij start wel is incidenteel en dan reageert het led normaal.

Als ik de sleutel erin stop en op stand 2 zet brand het lamp je 3 a 4 sec continu en dan begint het led te knipperen (dit met alle sleutels ook de rode).en hij start niet. Word er gek van

Wat moet ik doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.