Ford Scorpio: sleutel verloren en geen reserve

Bouwjaar: 1992

mijn sleutel was afgebroken, dat was geen probleem. Had nog een reserve.Maar een dag later verlies ik die.Nu het probleem,mijn scorpio had ik op het alarm gezet en die doet het goed te goed,de beveiliging zorgt er voor dat de auto niet van binnen uit te openen is.Ik kan in de auto komen door het raam naar beneden te doen.En zo in de auto te klimmen.Maar nu moet ik het slot er uit halen voor het sleutel nummer,om een nieuwe sleutel te kunnen te bestellen.Maar de deur wil niet open dus het slot krijg ik er niet uit.Wie weet hoe ik de deur moet openen. Er zit centrale vergrendeling op en een systeem dat ik de deur niet van binnen uit kan openen.

erik2813

Geplaatst door erik2813 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoofdletters en punten zouden het verhaal een stuk overzichtelijker maken.

rvesch (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je de afgebroken sleutel nog hebt, dan kan een goede Ford dealer zo aan de sleutel zelf zien, welk nummer het is.
Vind het wel vreemd dat je de deur niet open kunt krijgen, als je wel in de auto kunt. Dit zou voor onveilige situaties kunnen zorgen, en zou dus niet voldoen aan de veiligheidsnormen. (bij mij (Scorpio 1990) lukt dat wel)
Heb je al geprobeerd om gewoon de centrale vergrendeling aan de binnenzijde te bedienen? (knopje omzetten)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.