Ford Mondeo: slotmotor LV portier vervangen?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0tdi

hallo iedereen,

zit met een klein probleempje met mijn CV op de mondeo. De Lv deur reageert niet op de afstandbediening, kan deze enkel manueel sluiten. Eerst gedacht dat het de AB was, omdat er een drukknop los zat. Na deze terug vast gesoldeerd te hebben werkt deze nog steeds niet. Daarom dat ik denk dat het de deurslotmechanisme is. Ik kan er tweedehands wel aan geraken, maar weet niet juist welke stukken ik erbij moet halen. Er zijn een aantal berichten gepost op dit forum omtrent de deursloten, maar kan niks terugvinden over welke stukken er juist moeten vervangen worden. Kan er iemand mij hierbij helpen?

Alvast bedankt

Ayani

Geplaatst door Ayani (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

eddyarc (0), 9 jaar geleden

alleen het deurmotortje . maar als deze geen sturing krijgt van de afst.bed. zazl een ander motortje ook ni werken dus test dat even kan zijn dat er een draad breuk is aan het scharnier punt van de deur dan werkt de deurpomp ook niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.