Ford C-MAX 2007: Snelheid limiet modus - motor systeem storing

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Ik heb sinds afgelopen weken problemen met mijn auto. Het begon met tijdens het rijden een melding snelheid limiet modus - motor systeem storing. Daarna even gestopt en opnieuw proberen te starten en melding was weg.
Na een week ging mijn auto opeens niet meer starten en gingen alleen lampjes branden en knipperen en stond op stuurbekrachtiging storing en motorsysteem storing. Na een paar keer proberen ging die starten en dat gebeurde 3x op een dag. Naar een ford dealer gebracht, maar ze konden niks vinden want ze hadden het niet zelf meegemaakt.
Daarna een week niks gemerkt, maar na een week kwam weer het eerste probleem tevoorschijn snelheid limiet modus en tijdens het rijden gaan opeens alle lampen branden op dashbord voor een paar seconden en dan weer uit, maar melding snelheid limiet modus motor systeem storing blijft staan.
En tijdens het rijden merk ik er niks van. Als ik uit ga zetten en weer opstarten is het probleem weg.

Komt dit iemand bekend voor? Ik heb het nu gebracht naar een ford dealer en ander garage, maar ze kunnen niks vinden.

S.abdat

Geplaatst door S.abdat (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford C-Max? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford C-Max of stel zelf een nieuwe vraag.