Ford Mondeo: Speedpuls

Bouwjaar: 1994

ik zoek de speedpuls van de mondeo 1994 TD GLX met airbag. De één zegt dat ie wel aanwezig is bij modellen met airbag, de ander zegt er is geen speedpuls. Op de duitse forums spreken ze ook over een speedpuls in deze modellen. Zit ie er nu wel of niet, en vooral waar? Ik heb deze nodig voor de navigatie

jm72

Geplaatst door jm72 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JJ5450 (0), 19 jaar geleden

Is het een bestaande nav van ford zelf?

jm72 (0), 19 jaar geleden

er zit geen navigatie in, die moet erin. Een philips Carin. Op een website heb ik de volgende info gevonden: Mondeo 1993 - Kabelfarbe: weiß/violett. Motorraum, Beifahrerseite Nähe Spritzwand am Motorsteuergerät. Schwarzer 60 pol. Stecker, Pin 3. ( Nur bei Benzinmotor ! ) Am Getriebe, unter Motorblock ist der Hallgenerator. Der erste dreieckige Stecker, Pin 3, neben Zylinderkopf.Kabelfarbe: braun/weiß. ( Nur bei Dieselmotor !) ... maar waar moet ik nu zoeken, het zegt mij niet veel.

JJ5450 (0), 19 jaar geleden

ja ik heb gewoon een sensor gekocht zit gewoon op de versnellings bak en werkt perfect

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.