Ford fiesta 1.1 flash: start problemen

Bouwjaar: 1994

Ik heb een fiesta 1.1 flash bouwjaar dec 94. Een week geleden wilde ik wegrijden, maar hij deed helemaal niets meer (geen lampjes etc). Daarvoor had ik dat probleem ook al maar toen is er een nieuw accu ingezet want het zou aan de accu liggen. De dynamo was verder goed. We krijgen nu de auto wel aan de praat met startkabels (de ene keer start hij gewoon de andere keer heeft hij even de tijd nodig). Ik heb wel gemerkt dat wanneer ik dan mijn lichten aan doe hij heel vreemd doet (soms uit valt) en stottert na 20 km gereden te hebben doet hij het wel weer gewoon, maar zodra ik hem uitzet start hij weer niet gewoon zelf. Gisteren weer met strartkabels aangekregen en ben toen zonder licht gaan rijden en toen starte hij wel gewoon weer als ik hem uitzet. En ook nadat ik hem een paar uur stil had laten staan. Waar kan het aanliggen? Nu toch de dynamo?

groetjes Marjannie

Marjannie

Geplaatst door Marjannie (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Drufus2404 (0) PRO, 20 jaar geleden

waarschijnlijk toch de dynamo die niet of niet genoeg bijlaadt
even meten met een multimeter of als de auto loopt tussen de 13.8 en 14.2 volt wordt geladen


groeten
Marc

Marjannie (0), 20 jaar geleden

Ik heb hem laten meten. De dynamo was volgens hun goed.. maar er was wel iets vreemds met de auto zeiden ze.. van de week moet ik hem even een dagje brengen.

Groetjes Marjannie

Drufus2404 (0) PRO, 20 jaar geleden

wat bedoel je met niet starten ? draait de motor wel rond of heb je helemaal geen stroom meer.
als hij wel ronddraait maar niet aanspringt heeft het waarschijnlijk iets te maken met de ontsteking of bdp sensor weet ik zo ff niet misschien weet iemand anders dit

groeten Marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.