Ford fiesta 1.3 cl: ruitenwisser achter

Bouwjaar: 1991

Ik heb een probleem met mijn achter ruitenwisser,ik heb spanning op de linkse en de middelste contacten onder deklep.Linkse geschakeld en de middelste de constante plus en de rechte de min en de verlichting massaschakelaar.De groen/zwarte van de motor rechtstreeks aangesloten op het middelste contact en dan begint de motor te draaien dan de draad op de linkse doet de motor niets.De zwarte op de contstante plus dan doet de motor het eventjes tot de motor op zijn eindpositie is en gaat niet meer terug,dan doe ik weer rechtreeks dan gaat de motor weer.Ik heb al een andere motor gehaald maar doet het ook niet totaal 3 geprobeerd,zit er een relais tussen of kan het zijn dat de stoom ergens onderbroken wordt door ruitenwissers voor in combinatie met,iets anders.Dat de stroom ergens in elkaar zakt,waardoor deze niet meer gaat.

rogiervantienen1

Geplaatst door rogiervantienen1 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hansvandorp (0) PRO, 20 jaar geleden

De massa gaat meestal via de scharnieren, even op timmeren of een massadraadje maken, het rechtse kontakt is van de achterruitverwarming, als dit tennmiste geen speciaal geval is

rogiervantienen1 (0) PRO, 20 jaar geleden

Het was inderdaad een draadje tussen de klep over het schanierend deel van de auto naar het chassis.En de draad nagekeken van de achteruit verwarming eventje een beetje opgeschuurt en klaar.

Harstikke bedankt voor je raad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.