Ford Mondeo: starten

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Indien ik de schakelaar van benzine toevoer(die bij de linker stijl zit naast koppeling) aan /uit deed kon ik weer starten dit truckje werkt echter nu niet meer, lijkt me iets met de benzine toevoer te maken te hebben wie kan mij hier mee helpen
Dacht eerst dat het aan de schakelaar van de bezine toevoer lag, maar als ik die door verbond zelfe probleem, kon alleen starten door met de schakelaar te spelen aan/uit.

kway

Geplaatst door kway (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

paddo (0), 16 jaar geleden

haal de schakelaar maar van de houder en verbind em dan door met een draad 9 van de 10 x werkt dat wel.
Blijft de auto wel gewoon lopen als de motor een maal loopt dan?
gr paddo

kway (0), 16 jaar geleden

Doorverbinden heb ik gedaan, dacht eerst dat is het maar naar paar dagen doet blijft ie weer staan, heb toen de schakelaar er weer in gezet en tijdens starten de schakelaar aan/uit zetten en liep de motor weer, als ie dan loopt blijft hij lopen gaat niet zomaar staan, alleen als ik hem uitzet/parkeer daarna kan ik hem niet starten.
Kom gisteren niks meer, wilde op wat voor manier niet starten, echter vandaag probeer ik en jahoor start ie in een keer.
Heb nu getankt, heb indruk dat wanneer in tank nog zo`n 15 liter benzine zit dit probleem begint, misschien tankontluchting ?
Raadsels.


[quote=paddo]haal de schakelaar maar van de houder en verbind em dan door met een draad 9 van de 10 x werkt dat wel.
Blijft de auto wel gewoon lopen als de motor een maal loopt dan?
gr paddo[/quote]

paddo (0), 16 jaar geleden

draai de tankdop beetje los als hij dit weer doet als de tank echt hard lucht trekt kun je er van uitgaan dat de beluchting idd niet werkt.wat ook nog kan is beschadigde bedrading onder de bekleding langs is de moiete waard om eens te controleren en vooral door meten op weerstand met contact uit natuurlijk.heeft deze auto PATS? dat is het enige wat tussen brandstofpomp en veiligheids schakelaar zit. Kun je zien aan gekleurd blokje in de sleutel zelf. Als de auto weer niet start probeer dan eerst eens beetje te spelen met de sleutel of langer te wachten nadat je em in het contact hebt gedaan kan zijn dat de PCM de sleutel niet zo snel kan lezen.

gr paddo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.