Ford Mondeo 1.8 Lpg: Terugslaan op LPG

Bouwjaar: 1994

Ford Mondeo 1.8 zetec 1994 op LPG. Na starten en 10 meter rijden werd motor afgezet. Na 5 minuten weer starten grote klap en de inlaatbuis lag helemaal open (deuken in motorkap). Wie heeft dit meer gehad en weet hier een oplossing voor om dit te voorkomen.

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers PRO , lid sinds 19 jaar geleden

4 Reacties

dukoda, 19 jaar geleden

backfire komt af en toe wel eens voor, belangrijk is de ontsteking, kabels moeten perfect zijn + bougie`s afstellen op 0,7 mm
is de verdamper nog wel goed (doorlekken controleren)
om schade te voorkomen zijn er ontlastkleppen te koop
deze monteer je op de inlaatbuis
hopelijk kun je hier wat mee

Jos_Joersen, 19 jaar geleden

Goedkope manier om backfire met als gevolg overdruk in het inlaatdeel te ondervangen is een trekhaak aansluitdoos zonder binnenwerk uiteraard op het luchtfilter te monteren, het klepje opend zich bij een backfire (niet zo`n elegante oplossing,maar werkt wel)

bul00005, 19 jaar geleden

gebeurt vaker met dis ontsteking meestal kapotte bougie kabels

adrietool PRO, 19 jaar geleden

Het bericht gelezen.1e vraag wat voor gas installatie zit er in.2e vraag deze motor moet altijd eerst op benzine starten,dus elke start eerst op benzine.3e vraag ben je zelf monteur en ben je dat niet en /of geen verstand van lpg blijf er dan van af. bel me maar even. ex ontwikkeling lpg injectie.0653261398 gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.