Ford Transit: transit 280M 2.2TDCI

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 tdci duratec

Sinds gisteren ratelt de motor van mijn auto, heb het kleppendeksel eraf gehaald en tot mijn verbazing viel er een zilverkleurig dopje uit in de aluminium rand waar de hydrolische klep stoters uitkomen die de kleppen bedienen het gaatje is ook helemaal uit gelubbberd en kop op de sloop gehaald en exact het zelfde probleem, ik kan het me nu niet voorstellen dat het zo in enen kan zijn dat deze van de ene dag op de andere dag stuk gaat kan het eventueel ook de egr klep zijn maakt deze als die stuk is ook zo een kabaal, kan me auto niet missen

kakikar

Geplaatst door kakikar (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 10 jaar geleden

Maak eens een foto .

kakikar (0), 10 jaar geleden

Blok klaar en geriviceerd alles vernieuw van krukas tot en met verstuivers, vandaag opgehaald en 7500€ betaald loop nog steeds beroerd als ie koud is dan loopt hij slecht en rookt verschrikkelijk zodra je rijd en wat meer toeren maakt verdwijnt de rook en loopt ie weer op 4 cilinders , krijg het idee dat de verstuivers niet ingeleverd zijn is dit dan ook wel nodig?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.