Ford Puma: vermogensverlies

Bouwjaar: 1998

Hallo beste lezers,

Als ik mijn Puma 1.7i start rijdt deze de eerste x min goed, meestal als ik boven de 100 km kom in zijn 5 dan verliest deze heel veel vermogen. Ook onder de 100 km trekt hij dan niet meer en begint, als ik vol het gas intrap ,heel hard te blazen.Dit blijft hij doen totdat ik bijvoorbeeld ga tanken of de auto stilzet en de sleutel uit het contact haal en dan herhaalt dit alles zich weer. Stationair loopt hij als een zonnetje. Dit alles is begonnen nadat de auto in onderhoud is geweest en de monteur het stekkertje van de nokkenaspositie sensor vergeten was erop te doen. Nadat ik dit stekkertje na 100 km rijden er weer op heb gedaan gedaan liep deze tijdelijk goed maar na 10 km deed het probleem zich weer voor. De volgende acties heb ik laten doen
- nokkenaspositiesensor laten vervangen
- een gestuurde computerreset door dealer
- computer uit laten lezen waar de volgende fouten uit kwamen, onstekingtijdstip te veel verlaat, solenide kan vastzitten.

Na dit alles nog steeds problemen. Kan iemand mij advies geven alvast bedankt.
Bas.

Bas926

Geplaatst door Bas926 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Puma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

kijk eens ff goed,of je inbus doppen,tussen je bougie's en kabels geen koelvloeistof lekken.
Vaak is dit een probleem bij de 1.7 modellen.

Niels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Puma of stel zelf een nieuwe vraag.