Ford Transit: Versnelingsbak van tdci op ditd

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Ik heb hier een slechte transit met een goede 2.0 DiTD IC 16V. ABFA/ABFB 74KW motor en een mooie transit met een 2.0 TDCI IC 16V. FIFA 92KW. Met een kapote motor.
Nu willen we de ditd in de tdci bouwen. Ik begrijp dat alle kabels en de computer ook over moeten. Maar ik heb een complete donor bus.
Maar past de versnelingsbak van de tdci wel aan de ditd. De tdci heeft namelijk Traction Control en de ditd niet. En als het even kan wil ik dat behouden.
Heeft iemand hier ervaring mee?

Robert-Jan83

Geplaatst door Robert-Jan83 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Robert-Jan83 (0), 6 jaar geleden

Er mist een stukje in mijn vraag ik wil de versnellingsbak van de tdci gebruiken omdat de bak van de ditd iets speling heeft. En kabelboom voor de abs en de Traction Control zit deze gescheiden van de motor kabelboom?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.