Ford TRANSIT CUSTOM: zekering stoel brand steeds door

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CYFF, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 92

Regelmatig ligt de stoelzekering er uit, de stoel staat dan op de onderste stand teruggezakt, ik plaats een nieuwe zekering (30 A) en hij doet het weer, maar het gebeurd ook dat hij er gelijk weer uitvliegt.
Dan ga ik rijden en doe er wat later weer een zekering in en het is weer o.k tot een volgende keer en het voorgaande herhaalt zich weer, hij blijft ook wel weken heel.
Voor de goede orde het is niet de stoelverwarming maar de stoelverstelling, ik en de dealer hebben de aanslag hoog/laag/voor/achter/rugleuning alles geprobeerd maar als hij heel is blijft hij heel tot b.v s'morgens dan kom ik bij de auto en ligt hij er weer uit, en o ja ik leun niet tegen de schakelaars bij in of uitstappen.
wie heeft er een sugestie.
mvg
Cor

BJELKIE

Geplaatst door BJELKIE (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Probeo (0), 6 jaar geleden

Hallo Cor,

de stoel inc. geleiders demonteren en het flexibele draadgedeelte goed inspecteren. Deze willen wel eens tussen het mechanisme komen.

Succes

BJELKIE (0), 6 jaar geleden

Hallo Probeo
Het is al eens gedaan bij de dealer,toen hebben ze niets gevonden.
Ik heb nu nog ff geen tijd maar ik ga het zeker nog een x doen of er moet iemand zijn die
zeker weet wat het is, maar ik laat het weten
gr
Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.