Ford Focus: Vliegend schoteltje bij benzineslang onder motorkap

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Hans4040 bedankt voor de info - kan je die makkelijk loskoppelen door de slang eraf te trekken of gaat er dan benzine lekken ?

Verwacht jij dat de benzinelucht daar vandaan kan komen of zal alleen de buitenkant verroest zijn en intern kan het veel lijden ?

Bart12345

Geplaatst door Bart12345 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bart12345 (0), 6 jaar geleden

Goedemiddag,

ik had reeds een ford focus uit 1999 en heb nu een andere gekocht gisteren. Onder de motorkap zie ik bij de benzineslang (welke boven de motor loopt) een soort "vliegend schoteltje zitten. (ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel ik weet de naam niet van dit onderdeel) Is dit een of andere regelaar? Is deze makkelijk te vervangen aangezien in de auto welke ik gisteren gekocht heb deze redelijk roestig is. Kan er dan benzine lekken (ik ruik een lichte benzinelucht bij rijden)

Mocht ik het zelf niet kunnen wat kost zo'n onderdeel. Als er een foto nodig is hoor ik dat graag.

Mijn oude auto wordt morgen opgehaald door een bergingsbedrijf (is stuk) dus wellicht kan ik deze zelf nog overzetten van de een naar de andere auto en vice versa.

Alvast bedankt voor de reacties/oplossing

Bart12345 (0), 6 jaar geleden

foto heb ik zojuist toegevoegd.

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Dit is een vacuumpotje....haal de andere maar van de sloopauto af en zet hem over.
Probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.