Ford Mondeo: Voorgloeilampje brandt icm MIL-lampje. Motor geen vermogen.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 TDCi

Dag collega's,

Mondeo 2.0 TDCi binnen gekregen met slecht trekkende motor. Het is een Duitse klant die bij ons in de buurt werkt. Het voorgloeilampje brandt, en het motorstoringslampje ook. Heb hem uitgelezen, en krijg als storingscode dat er wat aan de hand is met het roetfilter (drukverschil) Het roetfilter is af fabriek gemonteerd.

Heb het roetfilter gedemonteerd en gereinigd. U raadt het al..... zonder resultaat. De zelfde storing komt steeds terug. Alle stekkers/bedrading en drukleidingen die naar het roetfilter lopen gecontroleerd.
De motor heeft geen vermogen en de auto komt met moeite op snelheid. De klant heeft de originele radio/ navigatie van Ford voor reparatie bij zijn eigen dealer liggen. Kan dit wat met de storing te maken hebben? want hij geeft als 2e storing dat er een Can onderbreking is via het multimedia systeem. Wie kent het probleem?

Laat uw suggestie's aub horen.

Met vriendelijke groet, Willem

Fordmonteur

Geplaatst door Fordmonteur (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan4989 (0) PRO, 12 jaar geleden

roetfilter verstopt?? komt wel eens voor

Petros (0) PRO, 12 jaar geleden

verschildruksensor vervangen en 2 darmpjes doorblazen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.