Honda Accord: aankoop accord

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 i-vtec

Wij zijn voornemens een honda accord 2,0i-vtec comfort automaat uit 2003 aan te schaffen. Nu lees ik van dit type auto alleen maar positieve berichten, zijn er dan echt geen zwakke punten waar je bij deze auto op moet letten of is die werkelijk zo goed. de km stand is 86000.
Graag advies van mensen die bekend zijn met dit type auto.
Alvast bedankt.

Roy.

Geplaatst door

ROY KUSTERS (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Hallo Roy
Ik weet niet of je de aankoop al hebt gedaan, maar ik rijd al jaren Accord heb nu zelf een Accord 2.4i vtec exe bj 2003 en ik zou ook niets anders willen hebben.
Ik heb ook andere merken gehad, maarja ik ben geen ezel en fouten maak je maar een keer.
Het is een super auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Groet Harold

hondalover 0

16 jaar

Hallo Roy,

Ik moet je ook nog even zeggen dat ik hier dingen lees waar ik nog nooit las van heb gehad met mijn auto's en ik heb toch al vier verschillende type's gehad van de Accord. Maar zal ook te maken hebben met hoe je met je spullen om gaat. (Maar dat is mijn persoonlijke mening).

Groet Harold

hondalover 0

16 jaar

Hallo Harold ik lees net je reactie, wij hebben de accord na een uitgebreide proefrit gekocht en als ik jouw verhaal zo lees hoeven we hier geen spijt van te hebben, de eerste indruk was al goed en na een proefrit was het voor mij helemaal duidelijk dit moet hem worden, van het model was ik vanaf het begin al gecharmeerd, We krijgen hem donderdag dus nog even wachten. Bedankt voor je reactie.

Roy

ROY KUSTERS 0

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.