Honda Prelude: ALB MOTOR

Bouwjaar: 1991

Hier ben ik weer!!! Alweer een nieuw probleem. Ik hoor voordurend rechts voor een ratelend geluid. Dit blijkt van de ALB motor af te komen. Is dit mechanisch gedeelte te reviseren of moet het geheel vervangen worden??? Bij geheel vervangen moet er ontlucht worden??? Wie kan mij helpen? Alvast bedankt groeten Alwin

Alwin van Lierop

Geplaatst door Alwin van Lierop (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bennie1061 (0), 19 jaar geleden

IK heb het zelfde probleem met een prelude uit 1988. Wanneer ik s'morgens weg rijd ratelt hij even en daarna is het over. Afeglopen winter heb ik de alb eens uitgetest door vlink te remmen in de sneeuw. Gelijk begint er "vermoedelijk" de alb pomp te ratelen.

Alwin van Lierop (0), 19 jaar geleden

Hey Bennie, Bij mij deed de pomp het ook alleen bij koude start. Nu blijft hij om de 30 sec ratelen!!! Wordt er gek van!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.