Honda civic 1.5 dxi u9: aub help! start niet meer!

Bouwjaar: 1993

tijdens het rijden afgeslagen. geen gekke geluiden of geur vooraf. sindsdien start hij niet meer. hoofdbrandstofrelais is ok. computer is vervangen. bougie, bougiekabels, vonken allemaal ok. staat al 2 weken bij de garage, maar zelfs zij hebben het nog niet gevonden. heeft iemand een iedee?

double

Geplaatst door double (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

leo6506 (0) PRO, 18 jaar geleden

distributie misschien verlopen. startpiloot in luchtfilter huis spuiten en kijken of hij dan wel wil starten

wiener (0), 18 jaar geleden

Opgepast met startpiloot kan rare gevolgen hebben.
Dat raad ik af om met startpiloot te werken,heb ook al iemand zien doen dat met startpiloot in het luchtfilterhuis aan spuiten was.
Eerst had hij geen ontsteking en daarna wel maar ondertussen zit alles vol startpiloot en de knal dat dan komt is niet normaal.
Er was wel een gat in het huis van de luchtfilter.

Robkarso (0), 18 jaar geleden

heb je al in die hoofdzekering algekeken.zit onder de moterkap is een klein zwart kasje.open maken dan zie je een aantal van zekeringen.jij moet die rode hebben 50 ampere.ze zitten met twee parkers vast.ik hoopt dat het verholpen is.

Groetjes Rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.