Honda Prelude: barake lamp waarschuwings licht

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3i automaat

Had al enige tijd probleempjes met mijn dashboard lampje "Brake lamp " Het ging spontaan aan zo nu en dan, maar de remlichten werkten beide.
Motor afzetten en weer starten en het lampje was uit. Ging na een poosje wel weer aan, maar allee, zolang de remlichten werken.

Nu blijft het lampje constant branden, als ik de auto start en de rem intrap gaat het aan en niet meer uit. Tevens werken mijn remlichten niet meer, alleen het derde remlicht (bovenkant achterruit) werkt wel. Lampen kapot en/of relais, zekering etc.etc. ? Tevens als het contact aan is en de motor nog niet draait hoor ik een schakelend geluid als de rem ingetrapt wordt. Relais?

woerd

Geplaatst door woerd (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

ik zou eerst naar de lampjes kijken.


groetjes jan.

woerd (0), 14 jaar geleden

Bedankt Jan, probleem opgelost. Het waren inderdaad de lampjes.!

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

mooi dat het voor elkaar is maar je zei zelf dat je derde remlicht wekte dus dan moet de stroom voorzienig goed zijn nou sukses er mee.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.