Honda Prelude: waar zit de brandstof relais

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine

hallo
de motor van mjin prelude valt tijdens het rijden uit omdat het een automaat is dit heel vervelend en gevaarlijk nu denk ik dat het de brandstof relais is ,wie kan mij zeggen waar deze precies zit en heeft mischien een ander idee over dit mankement.

jappali

Geplaatst door jappali (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hondapro (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoi

is je prelude al het nieuwe type of nog met bollen achterkant ?
indien het het nieuwe type is zit het probleem voor 99% in de schakelaar van je kontaktslot .

brandstof relais meestal grijs of zwartkastje met bruinen onderkant met een smalle stekker er in zit bij het 1997 ( nieuw type ) links boven in de buurt van de zekeringkast . oudemodel bolle achterkant zit die rechts van stuurkolom

maar 1997 is al het nieuwtype dus zal in de schakelaar van kontaktslot zitten is ook ooit een modificatie op geweest .

jappali (0), 14 jaar geleden

hondapro

het klopt wat jij schrijft over de modificatie van het contact slot ,en dat is bij mijn prelude niet uitgevoerd. weet jij ook een goedkoper adres dan de dealer die deze schakelaar kan leveren.

Hondapro (0) PRO, 14 jaar geleden

je hebt e-mail

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.