Honda Civic: civic '94 Probleem met starten & uitvallen van motor tijdens rij

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

af & toe valt motor uit aan t eind van lange ritten . meestal krijg ik 'm wel weer meteen aan ,maar moet opletten dat ik t toerental niet te laag laat komen ,want dan valt ie weer uit . of als ik soms 15 minuten hebt stil gestaan voor boodschap of zo start ie niet meteen . dan moet ik paar minuten klooien voor ik m weer aan krijg. vandaag kreeg ik m alleen helemaal niet aan na 10 minuten klooien . ik heb wel spanning want lampjes op dashboard branden gewoon .
is 't een electronisch probleem of ligt t aan de accu ?? ik weet t niet .... heeft iemand suggesties ? is t zelf te verhelpen of kan ik mn auto beter gewoon naar garage brengen ?? mvg Colin

cobo79

Geplaatst door cobo79 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

THEFXR (0), 17 jaar geleden

dat is het brandstof relais, de solderingen daarvan zijn niet meer goed, opnieuw solderen en hij is weer als nieuw, is btw veel over gesproken op dit forum.

Droopy2402 (0), 17 jaar geleden

THEFXR heeft gelijk. Kijk even op www.civicclubholland.nl : daar staat precies beschreven hoe je het kunt oplossen ! (is niet moeilijk)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.