Honda Civic: Deur slot Honda Civic

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: D16Y7

Mijn deur (bestuurderskant) van mijn Honda Civic Coupe van 1996 kan ik alleen op slot doen via de afstandsbediening van mijn originele Honda centrale vergrendeling. Deur gaat niet handmatig op slot van binnen uit of met de sleutel van buiten. Met de sleutel kan ik weer wel de deur van slot afhalen als deze op slot zit.
C.V. werkt verder wel naar behoren, alleen heb ik maar 1 afstandsbediening van de c.v. en deze is ook nog eens in een niet al te beste staat. Vandaar dat ik ook graag de deur handmatig op slot wil kunnen doen.
Deurpaneel heb ik al los gehad en de deurstangen zitten niet klem of iets dergelijks.
Wie weet waar het wel aan kan liggen?


Ik hoor graag van jullie.

fceg

Geplaatst door fceg (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

honda-men (0) PRO, 13 jaar geleden

Beste Fceg,

Waarschijnlijk een palletje IN het slot afgebroken van de sleutelbedienings stang.

gr
honda-men

fceg (0), 13 jaar geleden

Honda-men,

Allereerst bedankt voor je reactie.
Afgelopen zondag heb ik samen met een vriend die een Honda Civic hatchback heeft samen onze deurpanelen losgehaald en zijn we gaan vergelijken met elkaar. De deur stang die aan de lock knop (waarmee je van binnenuit op slot kan doen) is bij mij verbogen. Toen hebben we zijn stang even in mijn deur gezet maar dit verhielp het probleem niet. Het probleem overigens wel gevonden, deze zelfde stang zit dus aan de ene kant aan de lockknop vast en aan de andere kant aan een ronde metalen kommetje waar weer een andere stang aan vast zit. Deze kom heeft teveel speling. Toen we deze een beetje gebogen hadden kon ik weer mijn slot met de sleutel op slot doen. Alleen na een aantal keer lukte het weer niet en was het probleem weer terug. Wordt dus een kwestie van al deze onderdelen vervangen.
Weet iemand of deze onderdelen van een eerdere Honda Civic Coupe (1994 t/m 1996) in mijn coupe (1996 t/m 2000) passen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.